Press "Enter" to skip to content

Ką daryti, jei neturi daug pinigų įmonės reklamai?

Esate neseniai veiklą pradėjęs verslas ir neturite daug pinigų įmonės reklamai, nenusivilkite. Ieškant, domintis, visada atsiranda galimybės viešinti savo veiklą. 

Rinkodaros specialistai, net ir didelės įmonės, domisi mažo biudžeto ir nebiudžetiniais reklamos metodais. Šiandien noriu pasidalinti savo patirtimi apie ilgalaikį efektą duodančias ir didelių investicijų nereikalaujančias priemones. Tikslas paprastas – gauti lygiavertį ar geresnį rezultatą už mažesnę kainą. Tad kaip, reklamuoti savo verslą ir neišleisti daug pinigų?

Pradingti informacijos gausoje

Didieji žinių portalai, informacijos talpinimas juose kainuoja didelius pinigus, tad vos pradėjus verslą, nereikėtų skubėti mokamai reklamuotis juose.  Mažos įmonės turinys gali pradingti jų sugeneruojamoje informacijos gausoje. Todėl savo matomumą reikėtų didinti tikslingai, palaipsniui, mažais žingsneliais judant į priekį. Aišku, vienas iš būdų, tiksliai išanalizuoti savo produktą, rinką ir tikslinę auditoriją. Tačiau nepamirškite, informacija domisi, skaito ir žinias perduoda žmonės, todėl bet koks viešumas padeda būti matomais, ir tuo atveju, jei publikuojama ne visai tikslinei auditorijai. 

Regioninė internetinė  spauda

Manote, kad regioninė spauda yra smulki, neveiksminga, nepopuliari. Joje viešinti savo prekes ar paslaugas nėra prestižas, Jūs labai klystate. Kiekvienas geras tekstas, unikalus turinys tikrai suranda savo skaitytoją. Juo auditorija dalinasi, spaudžia patiktukus, jį komendyoja. O jei jis bus įdomus, traukiantis dėmesį, be jokios abejonės jį perpublikuos ir didieji portalai. 

Naujienų puslapis 

Naujienų puslapis ,,Mūsų žinios. Žemaitija, kraštas ir žmonės“ padės viešinti Jūsų veiklas smulkiems ir vidutiniams ar vos tik savo veiklą pradėjusiems verslams. Čia galima kelti savo įmonės logotipą, publikuoti tekstą, gauti atgalinę nuorodą į tinklalapį. Skaitytojų auditorija nėra labai plati, tačiau, jei publikuotu turiniu pasidalinsite socialiniuose tinkluose, augsime kartu.  Regioniniai naujienų puslapiai padės sutaupyti reklamai išleidžiamas didžiules pinigų sumas, o rezultatas bus patrauklus. Kiekvienas, net ir mažiausias regioninis naujienų tinklalapis yra susietas su google paieška, todėl teisingai parinkus raktinius žodžius, klientas savaime atras Jus. 

Nesibaiminkite

Nesibaiminkite, jei neturite didelių pinigų savo verslo reklamai. Susisiekite su mumis, ir mes parinksime Jums tinkamiausią viešinimo strategiją, patarsime, kaip tai padaryti, neišleidžiant didelių sumų. Naujienų puslapis ,,Mūsų žinios. Žemaitija, kraštas ir žmonės“ siekia skaitytojų teismui pateikti aktualias visuomenės problemas, aprašyti mūsų krašto lankytinas vietas, pateikti informaciją apie jau esančius, ar besikuriančius verslus, mūsų kraštą garsinančius žmones. 

Daugiau informacijos liukstekstai@gmail.com

tel. 865221644

Informaciją parengė Dana Lukauskienė

Comments are closed.