Press "Enter" to skip to content

Interneto svetainė per vieną darbo dieną

Daugelis verslų šiuo metu keliasi į internetinę erdve, todėl kokybiška interneto svetainė yra tiesiog būtina. Ji atveria duris į vartotojų širdis, formuoja organizacijos įvaizdį, patraukia klientus.  WebTy interneto svetainę ar el. parduotuvę Jums sukurs per 1 darbo dieną.

Interneto svetainė per vieną darbo dieną
Interneto svetainė per vieną darbo dieną

Plečiasi, auga, tobulėja

Jūsų verslo sėkmė yra tolygi mūsų sėkmei“, – sako WebTy įkūrėjas Mindaugas. Jis teikia šias paslaugas verslams daugiau nei keturiolika metų. Pirmieji projektai verslui  buvo kuriami jam dar studijuojant informacinių technologijų mokslus, vėliau kaupėsi žinios, patirtis, augo klientų pasitikėjimas, rekomendacijos sklido iš lūpų į lūpas. Sukurta begalė interneto svetainių bei el. parduotuvių ir šiandien sėkmingai veikiantiems verslams. Džiugu stebėti, kaip jie plečiasi, auga, tobulėja.

Greitai ir efektyviai

Šiuo metu pristatoma naujovė svetainių kūrimas per vieną darbo dieną. Šis poreikis išryškėjo tuomet, kai pandemija uždarė verslus, jie pradėjo keltis į elektroninę erdvę. Užsakovams reikėjo visko greitai, čia pat ir efektyviai. Buvo ieškoma sprendimų, kaip patenkinti šį poreikį. Dabar tokios galimybės yra, interneto svetainė yra greitai sukuriama.

Svarbiausia, kad būtų patogi

Pasak Mindaugo, interneto svetainei neužtenka būti tik gražia įmonės vizitine kortele, ji turi generuoti lankytojų srautus, pritraukti potencialių klientų dėmesį.  Į jos kūrimą investuoti pinigėliai turi atsipirkti. WebTy komanda tiek elektroninės parduotuvės, tiek interneto svetainės verslams kuria atsižvelgiant į greitį, pritaikomumą įvairiems  įrenginiams. Ieškoma nesudėtingo ir patogaus valdymo, geriausių būdų būti lengvai  pasiekiamais potencialiems vartotojams ir  matomiems  Google paieškoje.

Skirtingi verslai

Interneto svetainių kūrimas yra atsakinga veikla. jam tenka komunikuoti su skirtingais verslais, skirtingo pobūdžio užsakovais. WebTy  paslaugas rinkosi statybos sektoriuje dirbantys verslai, baldų pramonė, čiužinių, rūbų gamintojai ir kiti verslai. Labiausiai klientai vertina  komandosnuoseklumą kūrybiniame procese, vertingus patarimus, priimtiną kainą už gerą darbų kokybę. Daugeliui jų pavyko sukurti informatyvius, patrauklius ir patogius tinklalapius. O džiugiausia žinia šiandien yra  tai, kad  galima interneto svetainę sukurti  dar greičiau, vos  per dvidešimt keturias valandas. Tad nebijokite savo verslo perkelti į elektroninę erdvę, tai yra visų mūsų ateitis.

Padės augti greitai ir stabiliai

Kokybiškai ir pagal naujausius standartus sukurtas interneto projektas reiškia patrauklesnį, patogesnį ir daugiau parduodantį verslą Jūsų potencialiems klientams. Matote, kad Jūsų verslas neapima visos rinkos potencialių klientų? Privalote atsinaujinti iš esmės. WebTy tikslingai atnaujina savo žinias kiekvieną ketvirtį, todėl gali Jums padėti augti greitai ir stabiliai.

Tekstą parengė Dana Lukauskienė www.musuzinios.lt

Pavadinimas : IV WebTy

IV kodas : 871102

Adresas : Pramonės 7, Alytus

El. paštas : info@webty.lt

Telefono numeris : +370 614 92330

Comments are closed.