Press "Enter" to skip to content

Dizaineris Kęstutis Lekeckas pristato naują rudens kolekciją ir kviečia keisti vartojimo įpročius

Atėjus šaltesniems orams, Lietuvos vyrų aukštosios mados dizaineris – Kęstutis Lekeckas pristatė savo išskirtinę rudens kolekciją.

Žymūs Kauno verslininkai rinkosi kūrėjo mados namuose. Buvo apžiūrėti ir pasimatuoti kruopščiai sukurti dirbiniai, dalis jų jau papildė svečių spintas. Dizaineris smulkiai papasakojo iš kur atkeliauja prabangūs audiniai, pristatė Italijos meistrų gaminamą avalynę, puspalčius ir net kvepalus.

Nepaisant kruopščiai atlikto darbo ir išskirtinio dėmesio kiekvienam rūbui, dizaineris garsiai kalba apie lėtąją madą. Anot jo, lėtoji mada yra neišvengiama būtinybė. Mados industrija yra itin tarši, todėl vartojimo įpročius būtina keisti ir pasitelkti daugiau kūrybiškumo, o ne vartotojiškumo.

Primename, kad Kęstutis Lekeckas kuria vyriškų rūbų kolekcijas, priima individualius užsakymus, o jo kūryba vertinama visame pasaulyje. Neseniai kūrėjas sulaukė pripažinimo prestižiniame mados konkurse „A‘ Design Award & Competition“. Jam skirta pirmoji vieta. Dizainerio gaminiai atpažįstami ir vertinami dėl išskirtinių itališkų audinių, klasikinės, bet ekstravagantiškos elegancijos.

K. Lekecko dėmesio centre – kokybė, dizaino funkcionalumas, estetika, tvarumas ir kruopščiai atrinktų aukščiausios rūšies audinių skiaučių dekoras. Dizaineris sako, kad kiekvienas kostiumas yra išskirtinis, nes gauti identiškų audinių – neįmanoma. Tad mėgstantys būtų nepakartojamais turėtų užsukti į mados namus leKeckas

Daugiau informacijos Naujienų puslapyje www.musuzinios.lt

Comments are closed.