Press "Enter" to skip to content

Nemokama „Revolut“ kortelė – užsakymas ir patvirtinimas (GIDAS)

ℹ️ SVARBU: Venkite savo asmeninę sąskaitą naudoti vykdydami įvairią komercinę veiklą, nes pagal „Revolut“ nuostatas, to daryti negalima – tam yra sukurta verslo sąskaita ir verslui skirtos paslaugos. Taip išvengsite galimo laikino lėšų išaldymo kol vyks patikra. Jei domina „Revolut Verslui“ galite atsidaryti sąskaitą čia. „Revolut Verslui“ padeda įmonėms ir laisvai samdomiems darbuotojams visame pasaulyje taupyti laiką ir pinigus. Pradėk naudotis nemokamai, mokėk pagal galimybes, pasikeisk bet kada. Visus planus ir sąlygas pamatysi čia. Jei verslo sąskaita nedomina, tačiau nori gauti nemokamą „Revolut“ kortelę asmeniniam naudojimui – skaityk gidą žemiau, jį atnaujiname nuolatos!

„Revolut“ kortelė ir mobilioji programėlė – patogi bankininkystės alternatyva moderniam ir šiuolaikiškam žmogui. 2019 m. pab. duomenimis, „Revolut“ visame pasaulyje turi jau daugiau nei 8 milijonus privačių ir verslo klientų, o jų kiekis vis dar sparčiai auga.

Naudodami „Revolut“, galėsite atlikti ne tik įprastas finansines operacijas, bet turėsite ir kur kas daugiau galimybių, nei naudodamiesi kitų bankų paslaugomis. Pagrindiniai „Revolut“ alternatyviosios bankininkystės privalumai:

  • Galėsite keliauti be rūpesčių ir išlaidų keičiant ar išsigryninant valiutas: su „Revolut“ kortelėmis įvairių šalių bankomatuose išduodamos daugiau kaip 130 skirtingų valiutų.
  • „Revolut“ padės geriau planuoti biudžetą: matysite, kam ir kiek pinigų išleidote, galėsite nusistatyti mėnesio limitą tam tikriems pirkiniams ar paslaugoms.
  • Sistemoje smulkius pinigus galėsite atidėti taupymui.
  • Gausite pranešimus apie išlaidas.
  • Pervesite pinigus paprastai.
  • Galėsite įsigyti akcijų už itin mažas sumas be komisinio mokesčio.
  • „Revolut“ piniginėje taip pat galėsite laikyti ir šias kriptovaliutas: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ir Ripple (XRP).
  • Turėsite galimybę nustatyti jūsų poreikius atitinkančius saugumo parametrus, programėle užblokuoti korteles ir t. t.

Standartinė nemokama bekontaktė VISA kortelė atrodys taip:

Įprasta nemokama „Revolut“ VISA kortelė.

Fizinę nemokamą bekontaktę „Revolut“ VISA kortelę gali užsisakyti ČIA. Kortelės nemokamai pristatomos tiek gyvenantiems Lietuvoje, tiek ir užsienyje. Verta paminėti, jog norint gauti nemokamą kortelę ir naudotis visais teikiamais „Revolut“ privalumais, būtinas 10 eurų depozitas tvirtinant paskyrą (10 eurų yra minimali suma, vėliau šią pervedamą sumą bus galima išleisti arba išsigryninti). Plačiau apie tai dar kalbėsime ir mūsų gide.

„Revolut“ kortelė atvyksta modernioje pakuotėje.

Šiuo metu galima užsisakyti ir mokamus „Revolut Premium“ (kaina – 7,99 Eur/mėn.) ir „Revolut Metal“ (kaina – 13,99 Eur/mėn.) paslaugų planus ir korteles:

„Revolut“ paslaugų planai. Spustelk, kad padidintum.

Kortelę galima užsisakyti ir naudojantis „Revolut“ programėle. Reikia spausti „Kortelės“. Tada pasirinkti meniu „Fizinės“ ir įvesti informaciją, kokiu adresu norite gauti kortelę. Kaip užsisakyti „Revolut“ kortelę naudojantis mobiliąja programėle, galite pamatyti šiame video:

„Revolut“ programėlės atsisiuntimas

Nuorodą programėlei atsisiųsti gali gauti tiesiai į savo išmanųjį telefoną paspaudęs čia.

Toliau – sekite mūsų išsamų gidą, kuriame pateikiame sekančius žingsnius iš eilės. Atlikus visus žingsnius galėsite pilnai naudotis modernesne, lankstesne bankininkyste bei investuoti, taupyti ir keliauti nepermokant už valiutos konvertavimą!

Įvedę savo telefono numerį, spauskite rožinį mygtuką „Priimti kvietimą“.

Įvedus savo mobiliojo numerį, iškart pasirodo pranešimas apie registraciją.

Į telefoną gausite trumpąją žinutę su programėlės nuoroda.

Programėlės diegimas

Spaudžiame mygtuką „Įdiegti“ 90. Reikės palaukti iki minutės, kol programėlė bus instaliuota, po to spaudžiate „Atidaryti“ ir galiausiai – dar vieno atsidariusi langelio apačioje esantį mygtuką „Atverti“.

Spustelk, kad padidintum.

Asmens domenų suvedimas

Toliau vėl būsite paprašyti įvesti savo mobiliojo telefono numerį ir susikurti 4 skaitmenų „Revolut“ sąskaitos slaptažodį (1). Įvedus jį, SMS žinute gausite 6 skaitmenų kodą, kurį turėsite įvesti nurodytame laukelyje (2).

Įvedę 6 skaitmenų kodą, nurodykite savo asmeninius duomenis: vardą, pavardę ir gimimo datą (formatu YYYY-MM-DD, t. y. pirma įvedant metus, po to – gimimo mėnesį ir dieną). Po to įveskite savo namų adresą (pašto kodą ir kitus duomenis; namų adreso prireiks siunčiant fizinę „Revolut“ kortelę).

Nurodykite ir pagrindinį (dažniausiai naudojamą) savo el. pašto adresą: „Revolut“ į jį siųs svarbius pranešimus. Nesibaiminkite nepageidaujamų laiškų gausos: registracijos metu buvo gautas tik 1 laiškas, kuriame:

✔️ yra sveikinimas prisijungus prie sistemos;
✔️ galite rasti informacijos, kaip papildyti sąskaitą, užsisakyti kortelę ir patvirtinti tapatybę;
✔️ siūloma pakviesti draugus naudotis „Revolut“.

Suveskite savo asmeninius duomenis.

Pabaigai, turėsite nurodyti, kam dažniausiai naudosite „Revolut“.

  1. kasdienės išlaidos, tapymas;
  2. kelionės;
  3. pinigų pervedimai;
  4. prieiga prie sąskaitos.

P. S. Pasirinkome pirmąjį variantą ir spaudėme mygtuką „Tęsti“.

„Revolut“ sąskaitos papildymas

„Revolut“ sąskaitą galima papildyti keliais būdais. Patogiausias ir turbūt greičiausias būdas papildyti virtualiąją piniginę – kita turima mokėjimo kortele. Beje, banko kortelę galite susieti su savo „Revolut“ sąskaita.

Toliau turėsite įvesti savo pagrindinės naudojamos banko kortelės duomenis: 12–19 (daugeliu lietuviškų kortelių atveju – 16) skaitmenų kortelės numerį, kortelės galiojimo datą (ją rasite kortelės kairiajame kampe apačioje) ir CVV (3 skaitmenis, įrašytus specialiame laukelyje kitoje kortelės pusėje).

Suveskite savo bankinės mokėjimos kortelės duomenis.

Norint gauti nemokamą kortelę ir naudotis visais teikiamais „Revolut“ privalumais, būtina įnešti į sąskaitą 10 eurų. Tokiu būdų jūsų paskyra yra galutinai patvirtinama ir paruošiama naudojimui (10 eurų yra minimali suma, vėliau šią pervedamą sumą bus galima išleisti arba išsigryninti, tačiau galima įnešti ir didesnę sumą – pasirinkti dažniausias 20, 50, 100 ar 200 Eur sumas arba nurodyti pageidaujamą sumą).

Sėkmingai atlikę operaciją, būsite informuoti, kiek lėšų šiuo metu pridėta prie jūsų „Revolut“ sąskaitos. Beje, atkreipėme dėmesį, kad nuo sąskaitos automatiškai dar buvo nuskaitytas ir 1 euras, tačiau greitu metu jis buvo grąžintas.

Pridėjome 10 EUR.

Asmens tapatybės patvirtinimas

Netrukus per programėlę būsite informuoti, kad reikia aktyvuoti sąskaitą patvirtinant savo tapatybę. Sistema paprašys nufotografuoti asmens tapatybės kortelę arba LR piliečio pasą. Turėdami omenyje, kad daugiau žmonių dėl patogesnio naudojimo turi asmens tapatybės korteles, pasirinkome būtent šį patvirtinimo būdą. Telefono kamera įjungiama automatiškai: reikia spausti ant laukelio „Įjungti kamerą“.

Fotografuojant atsiranda specialus langelis, kuriame turi sutilpti visa kortelė. Ją nufotografuoti reikia iš abiejų pusių.

Patvirtinkite savo tapatybę.

Kaskart nufotografavus tapatybės kortelę arba pasą pasirodys pranešimas, jog turite įsitikinti, kad visas kortelėje esantis tekstas – įskaitomas. Jei tekstas ir nuotrauka susilieję, asmens tapatybės kortelę galėsite fotografuoti iš naujo.

Po to turėsite pasidaryti ir savo asmenukę: sistema palygins dokumento ir veido nuotraukas. Manėme, kad visa ši „procedūra“ užtruks ilgai, tačiau tapatybės tvirtinimo procesas truko vos 1 min. Viskas skaitmenizuota.

Šie duomenys reikalingi saugumui užtikrinti. Jei viskas pavyks, pamatysite įrašą, kad šiuo metu yra tvirtinama jūsų tapatybė.

Nufotografuokite save rimtu veidu.

„Revolut“ kortelės – fizinė ir virtualioji

Po to galėsite rinktis tarp fizinės ir virtualios „Revolut“ kortelės:

  • Fizinė bekontaktė VISA kortelė pravers atsiskaitant prekybos ir paslaugų teikimo vietose, keliaujant (ypač!), tačiau reikės palaukti, kol „Revolut“ administracija ją atsiųs paštu. Tai netruks ilgai, mes gavome per 4 darbo dienas (tikrai verta ją turėti, kodėl – papasakosiu gyvenimišką įvykį straipsnio pabaigoje).
  • Virtualioji kortelė puikiai tiks mokant, atliekant pavedimus internetu. Užsisakę virtualiąją kortelę, iškart ją matysite „Revolut“ mobiliojoje programėlėje. Atkreipkite dėmesį, kad vienu metu galima turėti net iki 5 virtualiųjų kortelių.

Šiuo atveju pasisekė, nes kortelę jau turėjome užsisakę anksčiau, tad spaudėme apačioje esančią nuorodą „Jau turi kortelę? Susiek ją čia“.

Sistema jūsų paprašys įvesti „Revolut“ kortelės numerį. Kai įvesite 16 skaitmenų kodą, atsiras rožinės spalvos užrašas „Susieti kortelę“.

„Revolut“ kortelės patvirtinimas – susiejimas programėlėje.

Apie sėkmingą kortelės ir sąskaitos susiejimą būsite informuoti įrašu ir galėsite uždaryti langą. Paspaudę „Uždaryti“, išmaniojo ekrane pamatysite savo kortelę: čia ją galėsite užblokuoti ir atblokuoti, pamatyti PIN kodą, CVV trijų skaitmenų kodą ir kt., atlikti įvairius kitus veiksmus, susijusius su sąskaitos ir kortelės (kortelių) valdymu.

Kortelė susieta.

Beje, „Revolut“ programėlę galima atrakinti pirštu, sistemai nuskaičius piršto atspaudą – tai padeda sutapyti laiko ir greičiau prisijungti prie asmeninės sąskaitos.

Biometrinis prisijungimas piršto anspaudu.

Aktyvacija sėkminga

Viskas! „Revolut“ sąskaita ir kortelė sėkmingai aktyvuotos. Jau galite naudotis visais jų privalumais.

Jei apie „Revolut“ norite sužinoti daugiau, arba turite papildomų klausimų – visada galite tiesiogiai kreiptis dėl informacijos parašydami žinutę pagalbos centro personalui naudodami susirašinėjimo įrankį programėlėje.

Prekyba JAV akcijomis programėlėje

Gruodžio 20 dieną įmonė pranešė, jog įtraukė dar 350 JAV akcijų kurias gali įsigyti „Revolut“ programėlėje, iš viso nuo šiol bus galima įsigyti daugiau nei 800 JAV akcijų.

Dauguma šių įmonių yra visame pasaulyje garsūs vardai, o jų dalinių akcijų gali įsigyti vos už $1. Nuo „Amazon“ iki „Apple“, nuo „Netflix“ iki „Nike“, nuo „Peloton“ iki „PepsiCo“ – tai daugeliui iš jūsų puikiai pažįstamos ir mėgstamos įmonės. Kai kurios naujos įmonės yra tikrai nežemiškos, įskaitant Richardo Bransono „Virgin Galactic Holdings“ (SPCE).

Taip pat buvo pristatyta sąrašo stebėjimo funkcija – ji suteikia galimybę visas dominančias įmones sekti vienoje vietoje ir matyti kainas realiuoju laiku. Taip pat galima nustatyti šių dominančių įmonių įspėjimus apie kainą, kad galėtum įsigyti akcijų už tau prieinamą kainą. O dividendų investuotojai dabar gaus pranešimus, kai į jų sąskaitą bus įskaityti dividendai.

Jei dar nepradėjai prekiauti naudodamas „Revolut“, tai padaryti labai paprasta. Pirma tau reikės atlikti keletą papildomų veiksmų, tad geriau po ranka turėk savo vietinį mokesčių mokėtojo kodą. Kai bus atlikti visi formalumai, galėsi pradėti prekiauti! Štai, kaip tai padaryti:

❶ Eik į „Valdymo skydelis“ ir paspausdamas piktogramą išplėsk parinktį „Prekyba“

❷ Paspausk „Rodyti daugiau“, kad įeitum į platformą

❸ Paspausk „Įnešti“, kad į savo prekybos sąskaitą (iš asmeninės sąskaitos) akimirksniu įneštum JAV dolerių. Gali pradėti vos nuo $1!

❹ Paspausk „Investuoti“, kad pamatytum išsamų akcijų sąrašą su realiojo laiko akcijų rezultatų duomenimis

❺ Atmink, kad prekiauti gali tik JAV rinkos darbo valandomis (nuo 9.30 iki 16 val. Rytinės laiko juostos laiku)

❻ Paspausk dominančią įmonę. Paspausk „Pirkti“, jei nori įsigyti akcijų, arba „Parduoti“, jei nori parduoti

❼ Patogiai įsitaisyk fotelyje ir pasidžiauk ką tik tapęs akcijų prekiautoju!

Ir atmink, kad jei per mėnesį atlieki daugiau nei 3 prekybos veiksmus, verta pasirinkti brangesnį „Premium“ planą, suteikiantį 8 nemokamus prekybos veiksmus per mėnesį, arba mūsų „Metal“ planą, kad galėtum prekiauti be apribojimų ir be komisinių.

ℹ️ SVARBU: Jei perkate akcijas kurios moka dividendus – „Revolut“ jums taip pat į sąskaitą išmokės dividendus tą pačią dieną kai įmonė mokės investuotojams dividendus (kai perkate 1 pilną akciją ir daugiau).

Naujas IBAN, skirtas SWIFT mokėjimams (nuo 2019-12-04)

Kompanija pranešė, jog nuo 2019 m. gruodžio 4d. visi Lietuvos „Revolut“ klientai buvo perkeliami į europietišką įmonę Lietuvoje „Revolut Payments“ UAB. Nors nedaugelis iš mūsų mėgsta skaityti sąlygas ir nuostatus, bet tai tikrai svarbu. Su naujais nuostatais ir sąlygomis gali susipažinti čia.

Šio perkėlimo metu buvo pakeisti IBAN sąskaitos numeriai, kurį iki šiol naudojai tarptautiniams pervedimams (už ES ribų). IBAN sąskaitos numeris, kurį naudojai pervedimams eurais Europos Sąjungoje, nepasikeitė.

Taip pat kompanija informuoja, jog tuo atveju kai „Revolut“ naudoji tarptautiniams pervedimams iš už Europos Sąjungos ribų, apie savo naująjį IBAN sąskaitos numerį informuok darbdavius, draugus ir šeimos narius. Naująjį IBAN rasi taip: eik į „Revolut“ programėlės valdymo skydelį, rinkis „Sąskaitos“, pasirink valiutą ir atidaryk „Swift“ skirtuką.

Kad perkėlimas būtų lengvesnis, du mėnesius gali naudoti abu – ir senąjį, ir naująjį IBAN. Nuo 2020m. sausio mėn. 31d. pervedimai naudojant senąjį IBAN nebebus galimi.

Kad padėtume tau suprasti, kas būtent vyksta perkėlimo proceso metu, kviečiu perskaityti šį DUK (dažniausiai užduodamų klausimų) sąrašą.

Kaip „Revolut“ pagelbėjo nepatogioje situacijoje?

Nors situacija nebuvo kažkuo labai ekstremali, tačiau „Revolut“ kortelė man padėjo. Kelyje Kaunas-Klaipėda sustoju degalinėje ir užsipilu baką kuro (87EUR). Tačiau nuėjęs prie kasos sugebėjau pamiršti savo bankinės kortelės PIN kodą. Pamenu, buvo ilga eilė žmonių už manęs, aš atsiprašiau, ir paprasiau leisti man paskambinti į banką.

Skambinu į banką (kurio pavadinimo negaliu minėti, čia kaip su Voldermortu). Sako man, kad neturime jokių šansų jums pasakyti jūsų PIN kodo, net jei jungčiausi per SMART ID ar pan. Ką gi, maloniai padėkojau, kūdikis mašinoj su žmona laukia, aplink nerasta bankomatų kokių 30-40 km spinduliu. Tada atsisėdu į mašiną, piniginėn deduosi savo bankinę kortelę ir žiūriu, kad į mane žiūri Revolut’o kortelė.

Atsidarau Revolut’o programėlę, įsinešu EUR su savo bankinės kortelės duomenimis ir turiu sąskaitoje reikiamus pinigus. Problem solved 🙂

Įmonės naujienos

D.U.K.

Kokie yra „Revolut“ pranašumai?

„Revolut“ siūlo nemokamus, greitus ir saugius pinigų pervedimus tarp aplikacijos vartotojų. Be to, yra galimybė siųsti pinigus tarptautiniu pavedimu iki 10 kartų pigiau nei tradiciniame komerciniame banke. Taip pat „Revolut“ aplikacijoje galite įsigyti daugiau nei 800 JAV akcijų nuo 1 $ JAV dolerio be jokių komisinių. Su „Revolut“ bus lengviau taupyti, nes išmanus gidas pagal jūsų nuostatas apvalins centus nuo transakcijų į jūsų taupyklę aplikacijoje. Keliaujantiems – galimybė įsigyti kelionių draudimą itin paprastai. Tai tik keli pagrindiniai pažangesnės bankininkystės su „Revolut“ privalumai.

Ar verta turėti „Revolut“ kortelę?

„Revolut“ yra puikus pasirinkimas keliaujant į skirtingas šalis. Galite papildyti „Revolut“ kortelę savo šalies valiuta (pvz., EUR), o „Revolut“ automatiškai konvetuos pinigus į vietinę valiutą, kai tik naudosite kortelę. Valiuta bus konvertuota skelbiamu kursu ir neims iš jūsų jokių mokesčių. Be to, išeinant turistauti svetimoje šalyje galėsite papildyti kortelę tik tiek, kiek jums reikia, taip nerizikuodami su savimi pasiimti savo pagrindinės bankinės mokėjimo kortelės.

Ar „Revolut“ turi įmonę Lietuvoje?

Taip. Nuo 2019 m. gruodžio 4 d. visi Lietuvos „Revolut“ klientai buvo perkeliami į europietišką įmonę Lietuvoje „Revolut Payments“ UAB. Šio perkėlimo metu buvo pakeisti IBAN sąskaitos numeriai, kurį iki šiol naudojai tarptautiniams pervedimams (už ES ribų). IBAN sąskaitos numeris, kurį naudojai pervedimams eurais Europos Sąjungoje, nepasikeitė.

Kiek klientų turi „Revolut“?

2020 m. vasario mėn. duomenimis, „Revolut“ visame pasaulyje turi jau daugiau nei 10 milijonų privačių ir verslo klientų, o jų kiekis vis dar sparčiai auga.

Kokia yra įmonės „Revolut“ vertė?

Po paskutinio investicijų pritraukimo 2020m. vasario mėnesį, „Revolut“ vertinama beveik 6 $ milijardais JAV dolerių. Tačiau įkūrėjas Nik Storonsky interviu metu su Finblog.lt savininku portalui LearnBonds.com teigė, kad nepaisant vis dar nuostolingos įmonės veiklos – regi 10 milijardų dolerių įvertinimą netolimoje ateityje.


Pssst, šiame įraše yra tarpininko nuorodų, tai reiškia, kad spustelėjus šias nuorodas galime uždirbti mažą komisinį be papildomų mokesčių tau. Tai mums padeda išlaikyti projektą ir kurti kokybišką turinį.

4.8/5 - (35 votes)

Comments are closed.