Press "Enter" to skip to content

„Savy“ investuotojų fondas jau kompensavo 222 599 €

ℹ️ „Savy“ Investuotojų fondas yra UAB „Bendras finansavimas“ investuotojų interesais administruojama pinigų suma, skirta kompensuoti praradimus atsiradusius iki kompensavimo dienos, tuo atveju, kai buvo pasirinktas investavimas su Investuotojų fondu. Pasirinkus investuoti su Investuotojų fondo apsauga, yra mokamos fiksuotos metinės 10 proc. palūkanos, o likusi palūkanų dalis – pervedama į Investuotojų fondą.

Kovo 6 dieną tarpusavio skolinimo platforma „Savy“ informavo, jog investuotojams, kurie investavo į paskolas su Investuotojų fondu, iš viso jau yra kompensuota 222 599 €.

Pateiktoje statistikoje pažymima, kad jau 36% aktyvių investuotojų jau investavo į paskolas su Investuotojų fondu, o fondo likutis 2020 vasario pabaigai siekė 11 415 €.

„Savy“ Investuotojų fondo statistika. „Savy“ nuotr.

Kaip investuoti į paskolas su Investuotojų fondu?

Pasirinkus investuoti su Investuotojų fondo apsauga, Jums bus mokamos fiksuotos metinės 10 proc. palūkanos, o likusi palūkanų dalis bus pervedama į Investuotojų fondą.

Paskolos gavėjui savo įsipareigojimų nevykdant 90 dienų iš eilės, atgausite negrąžintą investicijos dalį bei per 90 dienų susikaupusias palūkanas (delspinigiai ir kiti mokesčiai kompensuojami nebus). Kompensavimas iš Investuotojų fondo įvyks automatiškai.

Norint investuoti į paskolą su fondo apsauga reikia investavimo nustatymuose varnele pažymėti investavimo būdą sumažinantį investavimo riziką. „Savy“ nuotr.

Jeigu norite automatiškai investuoti į paskolas su Investuotojų fondu, savo paskyros „Automatinio investavimo“ nustatymuose uždėkite varnelę ties skiltimi „Investuotojų fondas“, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau.

„Savy“ nuotr.

Jei ir tave domina investavimas į paskolas – kviečiu susipažinti su išsamia informacija ir patarimais kaip teisingai investuoti tarpusavio skolinimosi platformose.

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.